5 populære kredittkort som gir rabatt i nettbutikker

Det finnes mange kredittkort på markedet i dag. Alle kortene har sine fordeler, noen mer komplette enn andre, noen rimeligere og noen dyrere. Mange bruker i dag kredittkort til å handle på internett og du er kanskje en av dem som handler mer og mer på nettet. Spørsmålet er så, hvilke kredittkort gir de beste rabattene på nettet? Vi kommer her med en kort beskrivelse av fem ulike kredittkort, som hver især gir deg gode rabatter når du handler i nettbutikker. Kortene er satt opp i tilfeldig rekkefølge.

re:member Mastercard

Ingen tvil om at dette kredittkortet gir deg mange fordeler. Du kan få rabatt på mer enn 350 ulike steder, alt fra vanlige butikker rundt om i Norge innen møbler, sport og fritid, til hoteller og restauranter og mer enn 220 nettbutikker. I nettbutikkene kan du oppnå rabatt på mer enn 20% og du kan handle innen de fleste kategorier.  Her er mange kjente nettbutikker, som Hotels.com, Expedia, Zalando, Nelly, Ellos og Getinspired. På nettsiden til re:member kan du se alle nettbutikkene som gir rabatt, fordelt på kategori og hvem som gir den største rabatten.
Du betaler hele beløpet med ditt re:member Mastercard og rabatten trekkes da fra din neste faktura.

 

Ikano Visa

Med dette Visa kortet får du en rekke fordeler. Den største fordelen, er de mange rabattene du kan oppnå med. I forhold til mange andre kort, tilbyr Ikano Visa deg ulike rabatter i ulike måneder. I den ene måneden, får du rabatt på alt utstyr til bilen og i neste måned er det rabatt på alt sportsutstyr. Rabatten varierer fra mellom 3% til 10%. Alt sammen satt opp i en praktisk rabattkalender på nettsiden deres. Du kan handle i alle butikker innen den gjeldende bransje, uansett om det er vanlig butikk eller nettbutikk. Så er det reiser som gjelder, får du f.eks. 4% i rabatt på alle flyreiser, hoteller etc., uansett om du velger en nettbutikk som Expedia eller kjøper billetten hos SAS. Eneste krav for å få rabatten, er at du betaler med ditt Ikano Visa kort.

 

Komplett Mastercard

600x395En av landets største nettbutikker, har også sitt eget Mastercard. Med dette kortet får du selvsagt rabatt hos Komplett.no og Blush.no. Ved alle kjøp på disse to nettbutikkene, får du 3% i bonus.
Det i seg selv kan være interessant nok, men det som gjør det mer interessant, er at du får 2% i bonus på alle varer kjøpt på internett. Dette gir mange muligheter for en ekstra bonus. Eneste krav er at nettbutikkene du handler i, må være registrert som e-handelsvirksomhet hos Mastercard og dem er det en god del av.  Bonusen du sparer opp, kan enten tas ut i kontanter eller brukes i nettbutikken til Komplett.no. Velger du den siste løsningen, da vil bonusen din bli doblet.

Flexi Visa

Med Flexi Visa får du tilgang til fordelsprogrammet hos Santander Bank. Her kan du handle i mange ulike nettbutikker og få penger tilbake som kickback.  Programmet går ut på at du handler i en eller flere av de nettbutikkene som er med i programmet. Totalt er det mer enn 200 nettbutikker, som Apple, CDON.com, Bokkilden, Hotels.com og mange andre. Rabatten kan variere fra 0,5% og til 15% eller enda mer. Du betaler med ditt Flexi Visa kort og din cashback kommer tilbake til kontoen din.

 

Bank Norwegian Visa

Dette kortet lar deg spare opp CashPoints. Og disse kan du bruke til å kjøpe flybilletter hos Norwegian. En enkel måte å spare opp til ferien på. Du opptjener flest CashPoints ved å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Men det er ikke alltid en har behov for å reise. Fordelen er da at du også opptjener 1% av kjøpsprisen på alle andre varer du kjøper i butikker og, ikke minst, nettbutikker.
Så uansett hva du måtte kjøpe på nettet, så får du 1% i bonus som CashPoints.  Bruker du kortet riktig, kan det bli en del CashPoints i løpet av et år. Bare husk at du må betale alle dine innkjøp med ditt Bank Norwegian Visa.