Bank Norwegian refinansiering

Har du dyr kredittkortgjeld, eller har du mange smålån som du ønsker å samle under ett enkelt lån? Det er absolutt en god idé, ettersom du kan spare mye penger på å betale renter/gebyrer kun til én enkelt bank. I dette tilfellet er denne banken Bank Norwegian, som er en av de største i Norge på nettopp refinansiering av gammel gjeld. Her kan du refinansiere opp mot 500 000 kroner!

Betingelser for refinansieringen

Finansiering av lån hos Bank Norwegian tilbys gjennom et gunstig forbrukslån som kan ha en nominell rente så lav som 8,99 prosent. Dette forutsetter dog at du har god inntekt og ikke betalingsanmerkninger, og de fleste vil ende opp med en effektiv rente på nærmere 17-18 prosent. Rentenivået avhenger også av hvor mye du ønsker å refinansiere. Den minste summen du kan refinansiere hos Bank Norwegian er 5000 kroner, og det er maksimalt 500 000 kroner. Det skulle vel holde for de aller fleste.

Du kan velge nedbetalingstid selv, men maksimalt 15 år. Det koster 950 kroner å etablere et refinansieringslån hos Bank Norwegian, så her må man vurdere lånets størrelse før man bestemmer seg for om det er verdt det.

Fordeler med å velge Bank Norwegian

Det er mange fordeler med å søke om refinansiering hos Bank Norwegian. Den trolig største fordelen er at du får umiddelbart svar på søknaden. Banken har nemlig automatiske systemer for søknadsbehandling, og ventetiden blir derfor minimal. I tillegg kan du søke om refinansiering av nokså store summer allerede fra du er fylt 18 år, noe som gjør at Bank Norwegian virkelig er tilgjengelig for folk flest. Sammenlignet med mange andre norske banker så er søkekriteriene her veldig overkommelige (mer om dette i neste avsnitt).

Søke om refinansiering

For å søke om refinansiering hos banken, må du oppfylle en rekke overkommelige krav. Aldersgrensen er nemlig på lave 18 år, og det er ingen spesifikk inntektsgrense for å søke. Så lenge du har en liknet inntekt og ikke har betalingsanmerkning eller inkassosaker mot deg, så blir søknaden din tatt på høyeste alvor. Vår erfaring er at terskelen for å bli godkjent hos Bank Norwegian er noe høyere sammenlignet med andre norske banker. For å legge inn en søknad bruker du enkelt og greit søknadsskjemaet som ligger på nettsidene til Bank Norwegian. Vi anbefaler bruk av BankID i søkeprosessen slik at det hele går så kjapt og sømløst som overhodet mulig.